Eco-Pro usluge plastifikacija

PLASTIFIKACIJA

Vršimo usluge plastifikacije svih vrsta metala (čelik, mesing, bakar, aluminijum…). Usluga koju pružamo podrazumeva sledeće korake u procesu: PRIPREMA objekta plastifikacije tj. odmašćivanje i fosfatizaciju, NANOŠENJE PRAHA za plastifikaciju koji možemo da ponudimo u veoma širokom spektru boja i efekata koji se mogu postići (mat, visoki sjaj, hrapavost, metalik efekat, perle…), PEČENJE koje se obavlja u peći sa automatizovanim procesom praćenja zadate temperature.

Eco-Pro usluge savijanje cevi

SAVIJANJE CEVI

Savijanje možemo da vam ponudimo na trovaljku i na mašini za savijanje sa trnom. Naše mašine su hidraulične sa numeričkim vođenjem tako da je preciznost izuzetna. Trovaljak savija cevi do 80x80mm i do fi 75mm do 4mm debljine zida, dok na mašini sa trnom koja poseduje digitalno zadavanje ugla imamo alate za: okrugle cevi ᴓ 20; 21,3; 25; 33.7; 42,4; i 48mm sa debljinom zida do 4mm. Takođe, na osnovu zahteva kupca u najkraćem roku možemo da izradimo i posebne alate.

Eco-Pro usluge stugranje

STRUGANJE

Na osnovu vašeg crteža naš tim će vam u najkraćem roku izraditi željeni predmet koji može da bude do 1m dužine i 180mm širine.

Eco-Pro usluge transport

TRANSPORT

U našem voznom parku nalaze se vozila koja u najkraćem roku na teritoriji Srbije mogu da obave isporuku do kupca. Prevoz gotovih proizvoda i sirovina obavljamo sa teretnim vozilom koje ima dimenzije tovarnog prostora 2,4 x 6,1 m do 5t nosivosti. Takođe za manje i lakše terete koristimo teretno vozilo koje ima dimenzije tovarnog prostora 1,2 x 2m do 1t nosivosti. U slučaju da je potreban transport sa vozilima većim od naših angažujemo adekvatne prevoznike.

Eco-Pro usluge varenje

VARENJE

Ovo je oblast u kojoj imamo veoma veliko iskustvo. Posedujemo najsavremeniju opremu za varenje čelika, kako u elektro lučnom tako i postupku sa CO2 zaštitnom atmosferom. Takođe, za potrebe zavarivanja na terenima gde nije dostupna električna energija sa mreže opremljeni smo specijalnim generatorima koji nam omogućavaju autonomiju u radu gde god je potrebno izvršiti varenje.Za predmete koje varimo posedujemo ateste u navedenim postupcima SRPS EN 287-1.

KONTAKTIRAJTE NAS

Potrebna vam je neka usluga koja se na nalazi ovde?

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate neki problem koji mi možemo da rešimo za vas.
Ukoliko vam je potrebna bilo kakva dodatna informacija u vezi sa uslugama koje su već u ponudi, budite slobodni da nas kontaktirate.
KONTAKTIRAJTE NAS