Tarkett je kompanija koja se u svom poslovanju vodi principima i praksama koje odolevaju zubu vremena. Naši strateški oslonci kanališu našu stvaralačku i proizvodnu energiju, motivišu zaopslene i teže izvrsnosti u pružanju usluge potrošačima širom sveta.

Danas je Tarkett lider u proizvodnji i distribuciji podnih i sportskih rešenja. Internacionalno bogatstvo ljudi, zajedničke vrednosti, ekspertski timovi i ambicija, učinili su Tarkett grupu jačom nego ikada.

Integracijom industrijskih lidera, kao što su Sintelon, Johnsonite i Fieldturf i od skoro, Beynon, Fademac, Aspen, Centiva, MET, Desso i Tandus, stvoren je snažan tim ljudi, pravi bazen kreativnosti odakle se Tarkett uzdiže kao vodeći inovator u industriji podnih obloga i sportskih površina.

Inovacijama se konstantno unapređuju ekološke karakteristike i bezbednost naših proizvoda, stalno se pronalaze nova održiva i ekološka rešenja u procesima, što život naših kupaca čini mnogo kvalitetnijim. Ujedinjeni u zajedničkoj viziji, misiji i načinu rada Tarkett i svi njegovi zaposleni konstantno postavljaju nove, više standarde u kvalitetu života, dizajnu i perfomansama podnih obloga i sportskih površina.

Ljudi koji su svakodnevno okruženi Tarkett proizvodima, u kući, vrtiću, školi ili na poslu, žive u sigurnom i zdravom okruženju, inspirisani različitim bojama, dezenima i teksturama koji upotpunjuju njihov prostor, čineći ga praktičnim i udobnijim nego ikada.

  • 2,4 milijarde evra prihoda u 2014. godini
  • 12,000 zaposlenih
  • Poslovanje u više od 100 zemalja
  • 1,3 miliona prodatih m² dnevno
  • 34 proizvodnih pogona

Website: www.tarkett.rs