ECO-PRO d.o.o. je osnovana 2004. godine i od tada sa uspehom posluje na lokaciji u Gajdobri nedaleko od Bačke Palanke.

U godinama iza nas razvijali smo se tako da danas možemo da ponudimo proizvode iz oblasti zaštite životne sredine, opreme za dečija igrališta i parkove, kao i specifične proizvode koje radimo na zahtev naših kupaca.

ECO-PRO je tehnološki i kadrovski opremljena za:

  • obradu metala sečenjem, struganjem, bušenjem, hladnom deformacijom okruglih i kockastih cevi,
  • zavarivanjem kao i zaštitom metala postupkom plastifikacije.

Pored prerade metala bavimo se takođe obradom drveta i poliestera.

MISIJA ECO-PRO

Želimo da naši proizvodi i usluge kupcima budu sinonimi za kvalitet i pouzdanost. Odgovornim i etičnim poslovanjem stvaramo partnere za dugoročan rast i razvoj naše kuće. Korist za naše zaposlene ogledaju se u stalnom unapređenju radne sredine i pružanjem prilike za lično i stručno usavršavanje. Svoj doprinos društvenoj zajednici pružamo kroz stalnu brigu o životnoj sredini i negovanju društvenih vrednosti.

Naša firma ima tim mladih, adekvatno obučenih i inventivnih ljudi i to nam daje za pravo da se nadamo prosperitetnoj budućnosti..

CILJEVI ECO-PRO

  • Potpuna posvećenost proširivanju poslovanja na domaćem i inotržistu.
  • Stavljanje postojećih kupaca u središte naše pažnje.
  • Uvođenje i primena najviših standarda u procesu proizvodnje i prodaje naših proizvoda.
  • Stvaranjem preduslova u radnoj sredini da se svaki zaposleni oseća delom tima koji doprinosi našem napretku, boljem standardu svoje porodice i lokalne zajednice.

SERTFIKATI

Svaka firma teži ka tome da ima zadovoljne korisnike njihovih usluga ili proizvoda. Kako bi se održalo zadovoljstvo kupaca svi njihovi zahtevi moraju biti ispunjeni. Iz tog razloga moramo da imamo dobro organizovan menadžment, što je prvi preduslov da naš krajnji proizvod bude prepoznatljiv na tržištu po jedinstvenosti i kvalitetu. 

U našem sistemu implementirani su standardi ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, ISO 45001: 2018, od strane nemačke kompanije TÜV SÜD. S toga je naša velika obaveza da na jedan vrlo odgovoran način sprovodimo upravljanje menadžmentom kvaliteta , zaštite životne sredine kao i menadžmentom za bezbednost i zaštitu na radu.

ECO-PRO sertifikat - ISO 9001
ECO-PRO sertifikat - ISO 14001
ECO-PRO sertifikat - ISO 45001

Naši zadovoljni klijenti